Impronautit ja muuta ohjelmaa

IMPRONAUTIT


Improvisaatioteatterin ja musiikki-ilmaisun ammattilaiset tekevät osallistujien ehdotuksista räätälöityjä improvisoituja tarinoita, mittatilauslauluja sekä improkohtauksia.
Impronautit-esitys sekoittaa tarun todellisuuteen musiikin ja teatterin keinoin, luvassa vuorovaikutuksellista iloa ja vipinää. Tilaaja voi antaa etukäteen muutamia teemoja, toiveita ja inside-vitsejä, joita huomioidaan esityksessä. Kaikki halukkaat voivat ehdotella aiheita – ja tulla hauskoihin, helppoihin tehtäviin mukaankin. Impronautit esiintyvät 2-6 hengen kokoonpanoissa asiakkaan toiveen mukaisesti.

Kysy keikalle: impronautit@gmail.comMUUTA OHJELMAA

Tilaa bändipaja
, jossa kaikki saavat yhdessä soittaa ja laulaja tunnettuja pop/rock -kappaleita. Pajaan osallistuvien ei tarvitse osata soittaa, eikä laulaa, vaan pajassa opitaan. Soittimet ja äänentoisto tuodaan haluamaasi paikkaan ja sitten pärähtää. Nämä pajat onnistuvat aina! Ota yhteyttä ja kerron lisää. isaeerikalehto (a) gmail.com

Haluatko kreisi-tarjoilijan piristämään juhliasi? Tarjoilija esittää tarjoilun lomassa erikoisia kysymyksiä vieraillesi ja vaikuttaa hieman höpsähtäneeltä. Lopuksi hän ottaa kitaran esiin ja esittää kappaleen valitsemastasi aiheesta. Halutessasi voit itse kirjoittaa sanat, jotka sävellän. Biisiin pääsee koko yleisö mukaan! Mahdollisesti vieraista voi joku tulla soittamaan bassoa tai rytmisoittimia. Nämä soittimet opetetaan samalla koko yleisölle ja kertosäkeeseen pääsevät kaikki halukkaat mukaan! Tämä ohjelmanumero saa ihmiset aina nauramaan ja laulamaan! Kysy keikalle: isaeerikalehto (a) gmail.com

Punavuoren Boogie on bändi, joka taipuu moneen. Soitamme taustamusiikkia, esityskappaleita ja tanssitamme yleisöä tunnetuilla hiteillä. Keikkakokemusta on paljon ja lämminhenkinen yhtye voi myös laulattaa yhteislauluja. Toimimme kahden - viiden hengen kokoonpanolla. Ota yhteyttä ja kerron lisää.